Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/23/u-kropivnitskomu-blagodiina-organizatsija-prezentue-dosvid-realizatsii-sotsialnih-initsiativ.htm
новини, 23 вересня 2020

У Кропивницькому благодійна організація презентує досвід реалізації соціальних ініціатив


24 вересня року з 9:00 до 12:00 у громадському просторі Krop:hub Кропивницький (адреса: вул. Преображенська 2 (будинок побуту вхід з вулиці Островського) відбудеться круглий стіл «Успішні спільні соціальні ініціативи втілені міською радою міста Кропивницького та неурядовим сектором».


Ініціатори  - благодійна організація «100 відсотків життя. Кропивницький» з Кропивницьким центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. За участі представників міської влади, громадських організацій, які діють на території Кропивницького та громадських організацій міста Полтава.


Під час круглого столу буде презентовано досвід реалізації соціальних ініціатив БО «100  відсотків життя. Кропивницький» та співпраці з міською владою  та державою. Про це розповідатимуть виконавчий директор організації Костянтин Данильченко та координатор напрямків ВІЛ-сервісу та ТБ-сервісу Оксана Шершень. Як втілюється така співпраця у Полтаві, поділиться досвідом експерт БО «Світло надії» Надія Тімошенко.


Організатори запрошують ЗМІ та всіх бажаючих долучитися до заходу.


764Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: