Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/30/vlada-peretvorila-ljudei-v-ekonomichnih-rabiv-palchevskii.htm
новини, 30 липня 2020

Влада перетворила людей в економічних рабів - Пальчевський


Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» вважає, що дії влади призвели до зубожіння українського народу. Про це Андрій Пальчевський сказав в ефірі телеканалу 112.


«Вони перетворили людей в економічних рабів, у яких немає нічого, крім як заплатити за їжу і за житло. А більше витрачати, на їхню думку, не треба ні на культуру, ні на літературу», - заявив Андрій Пальчевський.


Він переконаний, що в бюджеті Києва повинні бути передбачені кошти на будівництво муніципального житла для молоді.


«Скажіть, які перспективи у молодих людей? Де вони візьмуть гроші на будівництво будинку? Для того, щоб дати можливість молодим людям, які переїжджають у великі міста, потрібно будувати, як у Відні та Берліні, муніципальне житло, яке буде дотуватися містом ... Гроші з київського бюджету потрібно перевести на будівництво доступного муніципального житла», - сказав Пальчевський.


Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова , до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко і Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.


844Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: