Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/30/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-zaklikajut-gromadjan-dbati-pro-bezpeku-prirodnih-ekosistem-foto-.htm
новини, 30 липня 2020

На Кіровоградщині рятувальники закликають громадян дбати про безпеку природних екосистем (ФОТО)


Пожежі в природних екосистемах – вкрай небезпечне явище, внаслідок якого відбуваються негативні зміни в навколишньому середовищі. Окрім цього, вони шкодять здоров'ю людини, завдають значних матеріальних збитків, а подекуди — можуть мати й трагічні наслідки. З метою мінімізації руйнівних наслідків, що завдають природним екосистемам чисельні пожежі, фахівці Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів, об'єднавши свої зусилля з поліцейськими та лісівниками, проводять активну профілактичну роботу серед населення, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 30 липня співробітники Світловодського міськрайонного та Новоукраїнського районного відділів  У ДСНС України у Кіровоградській області спільно з поліцейськими та лісівниками провели профілактичну масово-роз’яснювальну роботу у лісових та лісопаркових зонах районів.


Рятувальники розповіли жителям про необхідність дотримання вимог правил пожежної безпеки у природних екосистемах. У ході заходу громадянам вручали тематичні листівки та пам’ятки щодо запобігання виникнення пожеж у літній пожежонебезпечний період.


                  


1021Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: