Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/01/na-kirovogradschini-troe-abiturientiv-ne-vstigli-na-zno-bo-zlamavsja-avtobus.htm
новини, 1 липня 2020

На Кіровоградщині троє абітурієнтів не встигли на ЗНО, бо зламався автобус


Випускники складатимуть тестування на додатковій сесії. У Кіровоградській області, майбутні абітурієнти штовхали автобус, який раптово заглох посеред дороги, щоб потрапити на ЗНО з української мови - повідомляє ТСН Ранок.


Через зламаний транспорт на іспит на встигли потрапити троє абітурієнтів. Вони складатимуть тестування на додатковій сесії. 


Своєю чергою, в обласному управлінні освіти тепер проводить розслідування, чи за власним бажанням діти штовхали автобус, або ж їх до цього примусили. 


Як повідомлялося, ЗНО з української мови та літератури 30 червня, для участі в якому зареєструвалися майже 370 тисяч випускників, взяли участь 275 081 особа. Із них понад півсотні людей мали ознаки ГРВІ, а тому їх не допустили до пунктів складання тесту. Поріг "склав/не склав" та результати ЗНО з української мови і літератури обіцяють визначити до 24 липня. Результати ж будуть розміщені до 25 липня. 


2107Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: