Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/05/na-kirovogradschini-6872-bezrobitnih-vzhe-otrimali-dopomogu-za-tretju-dekadu-travnja.htm
новини, 5 червня 2020

На Кіровоградщині 6872 безробітних вже отримали допомогу за третю декаду травня


Як повідомили в обласному центрі зайнятості, 6872 безробітних вже отримали допомогу по безробіттю за третю декаду травня - повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Слід нагадати, що у період карантину допомога по безробіттю призначається з першого дня надання статусу безробітного. 


На період карантину, виплати допомоги побезробіттю здійснюються без особистого відвідування безробітним центру зайнятості.


Розмір допомоги з безробіття розраховується для кожної особи індивідуально, він залежить від страхового стажу людини, її заробітної плати та причини звільнення.


Допомога з безробіття виплачується залежно від тривалості безробіття у відсотках до визначеного розміру (стаття 22 закону «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування України на випадок безробіття»).


Мінімальний розмір допомоги з безробіття на період карантину становить 1 тис грн на місяць. Максимальний розмір не може перевищувати чотирикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб, тобто не більше 8 408 грн на місяць.



952Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: