Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/05/meshkantsiv-kirovogradschini-pid-chas-pominalnih-dniv-zaklikajut-dotrimuvatis-pravil-karantinu.htm
новини, 5 червня 2020

Мешканців Кіровоградщини під час поминальних днів закликають дотримуватись правил карантину


У Кіровоградській області на цих вихідних відбудуться поминальні дні. Під час релігійних заходів мешканців регіону закликають дотримуватись протиепідемічних рекомендацій.


Відповідний протокол підписав перший заступник голови комісії з питань ТЕБ і НС Ігор Кузьмін - повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.


«Поліцейські забезпечуватимуть охорону публічної безпеки і порядку в місцях проведення релігійних заходів під час проведення богослужінь. Також вони контролюватимуть дотримання карантинних обмежень під час відвідування громадянами кладовищ у поминальні дні. Натомість рятувальникам доручили посилити контроль за дотриманням правил пожежної безпеки», - йдеться у протоколі.


Зазначимо: 5 червня на Кіровоградщині розпочався другий етап послаблення карантинних заходів. Голова ОДА Андрій Балонь наголосив, що це не означає скасування карантину взагалі. Обмеження є адаптивними, тому всіх мешканців області закликають і надалі ретельно дотримуватись заходів індивідуального захисту та піклуватись про власне здоров’я.


1092Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: