Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/01/z-29-travnja-dijut-novi-pravila-nadannja-dopomogi-po-chastkovomu-bezrobittju.htm
новини, 1 червня 2020

З 29 травня діють нові правила надання допомоги по частковому безробіттю


У газеті «Голос України» від 28.05. 2020 р. №87 опубліковано Закон №591-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».


Законом, який набуває чинності сьогодні, 29 травня 2020 року, внесені зміни, які дають можливість скористатися допомогою по частковому безробіттю практично всім підприємцям, які зупинили/скоротили діяльність через карантин.


Зокрема:


- допомогу по частковому безробіттю звільнили від оподаткування ПДФО та ВЗ;


- надано можливість отримувати допомогу по частковому безробіттю не тільки працівникам, а й фізичним особам - підприємцям;


- збільшено термін для звернення за отриманням допомоги по частковому безробіттю з 30 календарних днів з моменту зупинення (скорочення) діяльності до 90 календарних днів.


Пропонуємо роботодавцям скористатися можливістю підтримати свій бізнес у період карантину та зберегти робочі місця для працівників!


720Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: