Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/22/hr-i-kropivnitskogo-diznavalisja-pro-mozhlivosti-otrimannja-finansovoi-pidtrimki-vid-derzhavi.htm
новини, 22 травня 2020

HR-и Кропивницького дізнавалися про можливості отримання фінансової підтримки від держави


Учора, 21 травня, за допомогою сервісу AnyMeeting, відбулось засідання HR-клубу Кропивницького, за участі представників обласного центру зайнятості. Засідання присвячувалося наданню роботодавцям Кіровоградщини допомоги по частковому безробіттю - повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Заступник директора обласного центру зайнятості Богдан Стоян розповів учасникам вебзасідання клубу про механізм надання роботодавцям допомоги по частковому безробіттюна період карантину. «Ця державна програма спрямована, насамперед, на збереження робочих місць, а надалі – стимулювання активності та відновлення бізнесу після завершення дії обмежувальних заходів із протидії поширенню коронавірусної інфекції. За цією державною програмою на Кіровоградщини виділено 50 мільйонів гривень», – поінформував Б. Стоян.


Співзасновниця HR-клубу Кропивницького, HR-менеджер компаніїItDevelopCorp Юлія Моторна зазначила, що надання роботодавцям допомоги по частковому безробіттю є значною підтримкою від держави: «Такий вид виплат є великим плюсом для наших роботодавців. Це надзвичайний ресурс для збереження робочих місць».


Б. Стоян, у свою чергу, коротко зупинився на документах, які мають подати роботодавці з метою отримання допомоги по частковому безробіттю. «Хочу наголосити на тому, що кошти надаються саме для виплати підтримки найманим працівникам, а не для використання у потребі підтримки підприємства», – зауважив Б. Стоян.


Наприкінці вебінару, для охочих детально ознайомитись з покроковою інструкцією щодо порядку отримання допомоги по частковому безробіттю, Б. Стоян запропонував завітати до Інтернет-сторінки державної служби зайнятості, де у рубриці «Роботодавцям» (підрубрика «Допомога по частковому безробіттю на період карантину»), у зрозумілій формі, висвітлено зазначене питання.



925Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: