Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/30/na-kirovogradschini-maizhe-250-osib-proishli-ekspres-testuvannja-na-koronavirus.htm
новини, 30 березня 2020

На Кіровоградщині майже 250 осіб пройшли експрес-тестування на коронавірус



У Кіровоградській області 248 громадян були обстежені за допомогою експрес-тестів. Із них 80 – хворі, які наразі перебувають на госпіталізації із пневмонією, а 168 – самоізольовані, які нещодавно повернулись із-за кордону.


Про це повідомив сьогодні, 29 березня, під час брифінгу голова ОДА Андрій Балонь - повідомляє пресслужба Кіровоградської ОДА.


«168 осіб, які повернулись з-за кордону й пройшли експрес-тести, є здоровими. Мобільні групи продовжують обстежувати самоізольованих і працюють у кожному районі. Поки що у всіх випадках експрес-тести показали негативний результат», – повідомив очільник Кіровоградщини.


За словами Андрія Балоня, також розпочалось обстеження на коронавірус пацієнтів із пневмонією, які наразі перебувають на госпіталізації в медзакладах області. Хворих на COVID-19 серед них не виявлено.


Важливо: 29 березня голова ОДА під час брифінгу офіційно повідомив, що в області зареєстрували чотири випадки захворювання на коронавірус. Із них троє чоловіків із Кропивницького, один – із Долинського району. Усі хворі зараз є стабільними й знаходяться в стані середньої важкості.


Під час проведення епідеміологічного розслідування фахівці встановили коло осіб, які контактували з хворими на коронавірусну інфекцію. Наразі 70% із них уже пройшли експрес-тестування на COVID-19.


У однієї жінки з Долинського району експрес-тест показав позитивний результат. Зараз фахівці проводять ПЛР-дослідження у вірусологічній лабораторії для підтвердження діагнозу. Тим часом жінка знаходиться на самоізоляції.



550Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: