Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/26/v-rezhimi-ns-v-ukraini-privatbank-pratsjue-onlain-bez-obmezhen-ta-vprovadzhue-gnuchkii-grafik-roboti-viddilen.htm
новини, 26 березня 2020

В режимі НС в Україні ПриватБанк працює онлайн без обмежень та впроваджує гнучкий графік роботи відділень


В режимі надзвичайної ситуації в Україні, яку запроваджено урядом 25 березня, ПриватБанк працює у звичайному режимі, забезпечуючи безперебійне і якісне проведення платежів і надання послуг клієнтам. Клієнти банку можуть користуватися всіма його послугами цілодобово через Приват24, мережу з 13 тисяч терміналів самообслуговування та 7 000 банкоматів - повідомляє Анжела Дзінзюра, спеціалістка з комунікацій в регіоні ПриватБанку.


Задля максимальної безпеки клієнтів та працівників та з метою профілактики поширення вірусної інфекції,  відділення ПриватБанку працюватимуть за гнучкими графіками та будуть відкритими для клієнтів залежно від формату відділення: з 9:00 до 12:00  або з 10:00 до 13:00 без перерви, чи з 9:00 до 15:00 або з 10:00 до 16:00 з обов’язковою санітарною годиною з 12:30 до 13:30. 


У випадку черги банк пропонує клієнтам зачекати  на свіжому повітрі, щоб дотримуватися у відділенні безпечної дистанції. Перед візитом до банку, якщо він вкрай потрібен, радимо перевірити графік роботи найближчого відділення за телефоном клієнтської підтримки 3700 та на сайті банку. 


ПриватБанк щиро радить клієнтам дотримуватися карантину та проводити платежі, отримувати перекази та інші послуги за допомогою мобільного та онлайн банку Приват24, терміналів самообслуговування. Також банк рекомендує клієнтам обмежити використання готівки, оплачуючи покупки в торговельній мережі картками або ж електронними гаманцями та користуватися онлайн магазинами для купівлі необхідних товарів. 


За допомогою Приват24 можна проводити будь-які платежі, відправляти або отримувати грошові перекази, поповнювати мобільний номер та отримувати ще понад 100 послуг, серед яких - підключення до державних сервісів, запис до лікаря та навіть замовлення доставки їжі та квітів. 





1254Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: