Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/20/v-oleksandrii-zaboronjaetsja-vinosna-torgivlja-shtuchnimi-kvitami.htm
новини, 20 лютого 2020

В Олександрії забороняється виносна торгівля штучними квітами


20 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На початку міський голова С.Цапюк зупинився на питанні реорганізації медичних закладів обласного підпорядкування, що знаходяться на території Олександрії - повідомляє Сучасна Олександрія


Степан Кирилович зазначив, що в онкологічному, протитуберкульозному, шкірно-венерологічному, наркологічному диспансерах та психіатричній лікарні забезпечується лікування не лише олександрійців, а й жителів Світловодського, Онуфріївського, Петрівського, Олександрійського та Знам’янського районів. Тому планується зустріч з представниками даних територій для вирішення питання подальшого функціонування цих медустанов. С.Цапюк підкреслив, що міська влада спільно з олександрійськими депутатами обласної ради зробить усе можливе, аби зберегти ці важливі лікувальні заклади.


Перейшовши до розгляду питань порядку денного, присутні прийняли рішення з питань, що стосуються виховання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.


Виконком затвердив результати обстеження маршрутів і перерахунок кількості пасажирів, що перевозяться безкоштовно на міських автобусах для здійснення компенсації перевізникам. Так, комісією визначено, що за один день перевозиться 4,2 тисячі пільговиків.


Присутні відмовили підприємцю у здійсненні продажу штучних квітів до поминальних днів. Відповідне рішення пов’язане з тим, що з минулого року в Олександрії заборонено виносну торгівлю та використання штучних квітів на кладовищах через негативний вплив на навколишнє середовище та засмічення територій цвинтарів.


Виконавчий комітет запропонував депутатському корпусу затвердити звіт про виконання міського бюджету за 2019 рік та скоригувати кошторис на поточний рік, збільшивши видатки на суму 10,8 млн грн за рахунок залучення вільних лишків, що склалися станом на 1 січня 2020 року.
Крім того, на засіданні ухвалено рішення з ряду земельних питань.


1097Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: