Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/13/narada-schodo-stanu-pozhezhnoi-bezpeki-na-ob-ektah-osviti-vidbulas-u-kropivnitskomu.htm
новини, 13 лютого 2020

Нарада щодо стану пожежної безпеки на об’єктах освіти відбулась у Кропивницькому


Відповідно до розпорядження очільника обласної державної адміністрації від 31 січня п.р. № 105-р 13 лютого під головування першого заступника голови облдержадміністрації Ігоря Кузьміна відбулось чергове засідання робочої групи із заслуховування голів райдержадміністрацій, міських голів обласного значення, міських, селищних та сільських голів об’єднаних територіальних громад - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Під час проведення вказаного заходу заступник начальника Управління ДСНС в області із запобігання надзвичайним ситуаціям Василь Штогрін проінформував присутніх про результати виконання Указу Президента України від 24 грудня 2019 року № 948 "Про невідкладні заходи щодо запобігання пожежній небезпеці в Україні" та доручення Прем’єр-Міністра України від 11 грудня 2019 року № 327/01-11 в частині результатів проведення позапланових перевірок вищевказаних об’єктів з масовим перебуванням людей.


Сьогодні були заслухані керівники Голованівської, Добровеличківської райдержадміністрацій, Помічнянської міської, Добровеличківської селищної, Піщанобрідської, Тишківської та Олексіївської сільської ради з вищезазначеного питання.


За результатами проведення заходу визначено проблемні питання під час додержання вимог законодавства у сфері пожежної безпеки на об’єктах освіти, охорони здоров’я, культури і соцзахисту та шляхи їх розв’язання до кінця 2020 року.


      

721Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: