Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/16/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-mini-jarmarok-vakansii-torgivelnoi-sferi.htm
новини, 16 січня 2020

У Кропивницькому відбувся міні-ярмарок вакансій торгівельної сфери


У вівторок, 14 січня, у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій з метою оперативного задоволення потреби у працівниках ТОВ «Тетяна» на посади «продавець продовольчих та непродовольчих товарів», «продавець-консультант», «агент торговельний» - повідомляє Людмила Міщенко, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


У рамках заходу директор товариства Тетяна Оніпко детально ознайомила шукачів роботи з основними напрямками діяльності підприємства, переліком вакантних посад, вимогами до претендентів на вільні робочі місця, графіком роботи, умовами оплати праці та основними обов`язками.



Крім того, роботодавецьнадала відповіді на запитання учасників заходу щодо додаткових гарантій зайнятості та умов праці.


Зустріч відбулась у формі доброзичливого діалогу. За результатами міні-ярмарку 5 шукачам роботи було видано направлення на працевлаштування.



1081Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: