Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/16/u-kropivnitskomu-reklamu-gralnogo-biznesu-demontuvatimut-primusovo.htm
новини, 16 січня 2020

У Кропивницькому рекламу грального бізнесу демонтуватимуть примусово


Сьогодні, 16 січня, у міській раді Кропивницького під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна відбулася робоча  нарада з питання демонтажу самовільно розміщеної у Кропивницькому зовнішньої реклами розповсюджувачів лотерей та грального бізнесу - повідомляє сайт МРмК.


Нещодавно, 23 грудня,  виконавчий комітет міської ради прийняв рішення про негайний демонтаж такої реклами у Кропивницькому, а її власники закладів отримали відповідні приписи. Проте за три тижні жодної рекламної конструкції ніхто не прибрав.


- Ми дали підприємцям час на те, щоб рекламу прибрали добровільно. Але власники не зробили  кроків назустріч, тому ми розпочинаємо процес примусового демонтажу цієї реклами, - зауважив Олександр Мосін. – Я даю доручення почати цю роботу вже завтра!


За демонтаж реклами грального бізнесу в обласному центрі  відповідатиме головне управління  ЖКГ міської ради. Безпосередній демонтаж виконуватимуть спеціалісти КП «Благоустрій», а допомагатимуть їм  в роботі представники спеціалізованої інспекції, фахівці управління містобудування та архітектури, міської дружини та правоохоронці.


1190Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: