Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/15/u-vilshantsi-starshoklasniki-diznavalisja-pro-novatsii-v-roboti-sluzhbi-zainjatosti.htm
новини, 15 січня 2020

У Вільшанці старшокласники дізнавалися про новації в роботі служби зайнятості


Фахівцями Вільшанської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості було організовано профорієнтаційний захід для учнів 9-х класів Вільшанської ЗШ - повідомляє Жанна Ступаченко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Вільшанської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Заступник директора - начальник відділу надання соціальних послуг Ольга Войнікова поінформувала учнів про послуги державної служби зайнятості, ознайомила з інформацією про світ професій та спеціальностей, які користуються попитом на ринку праці, а також розповіла про професії майбутнього.


Під час заходу старшокласники познайомились з фахівцями, які надають послуги населенню, оглянули просторові сектори філії обласного центру зайнятості та  дізналися про можливість пройти тестування на веб-базованій платформі «Моя професія: консультаційна мережа».


Школярі дізналися про новації в роботі служби зайнятості: електронний запис на прийом, електронний кабінет безробітного, проведення попереднього профілювання перед реєстрацією в службі зайнятості з метою визначення мотивації та власного потенціалу особи та ін. Також учні мали можливість пройти тестування для визначення нахилів і здібностей при виборі майбутньої професії та отримали інформацію про центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, що здійснюють професійне навчання за професіями, які їх зацікавили.


      

694Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: