Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/14/shkoljari-gaivoronschini-diznavalis-jak-uniknuti-pomilok-pri-vibori-profesii.htm
новини, 14 січня 2020

Школярі Гайворонщини дізнавались, як уникнути помилок при виборі професії


Триває профорієнтаційна робота фахівців Гайворонської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості серед учнівської молоді. З метою запобігання молодіжному безробіттю та допомогою у професійному самовизначенні, школярів Гайворонщини знайомлять зі світом професій.


Учора, 13 січня, для школярів Казавчинської філії КЗ «Хащуватський ліцей», було проведено профорієнтаційний захід, у якому взяли участь 20 учнів - повідомляє Людмила Кармаліцька, провідний фахівець з питань зайнятості Гайворонської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.



Під час зустрічі із школярами фахівці Гайворонської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості допомогли учням зрозуміти наскільки важливим і відповідальним кроком є вибір майбутньої професії, надали поради, як уникнути помилок при її виборі, наголосили на необхідності вивчення своїх інтересів, здібностей, особливостей характеру і фізичних можливостей.


Також для учнів було проведено профорієнтаційну гру у форматі дуель-шоу «Хто зверху» (спрямована на позитивне ставлення до різних професій та популяризацію актуальних на ринку праці професій), а також анкетування з метою визначення напрямків професійної діяльності, що цікавлять школярів.




Крім того, старшокласники дізнались про  функції веб-базованої платформи «Моя професія: консультаційна мережа»: можливість безкоштовно пройти профорієнтаційне тестування в зручному для себе середовищі та отримати комплексний звіт, який допоможе зробити важливий вибір щодо майбутньої професії.



976Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: