Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/12/zhiteli-kropivnitskogo-organizuvali-internet-magazini-i-bezkontaktno-zbuvali-narkotiki.htm
новини, 12 грудня 2019

Жителі Кропивницького організували Інтернет-магазини і безконтактно збували наркотики


Правоохоронці отримали інформацію про те, що група місцевих жителів організувала Інтернет-магазини в одному із популярних меседжерів, за допомогою яких здійснювала безконтактний збут наркотичних засобів методом «закладок» на території обласного центру - повідолмляє Управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.


У результаті перевірки факт знайшов своє підтвердження.


Під час санкціонованих обшуків, проведених працівниками управління протидії наркозлочинності, спільно зі слідчими Кропивницького відділу поліції та за  участі спецпідрозділів УКОРД, РПОП та ТОР за місцем проживання чотирьох підозрюваних, а також автотранспорту, яким користувалися вказані особи, поліцейські вилучили близько 3 кілограмів марихуани, 50 полімерних капсул з речовиною, схожою на наркотичну,  близько 50 закладок з наркотичним засобом, пристрої для вживання марихуани, ноутбуки, стільникові телефони та банківські картки, які використовувались у протиправній діяльності.


Вилучене направлено для проведення експертиз до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


На теперішній час поліцейські продовжують розслідувати кримінальне провадження, розпочате за ч.3 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».


За ці дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12  років із конфіскацією майна.


Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомляйте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50, на електронну пошту: к[email protected] або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. В. Чміленка, 41. Конфіденційність гарантується.


      

1042Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: