Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/03/v-oleksandrivtsi-shkoljari-vchilisja-unikati-pomilok-pid-chas-viboru-profesii.htm
новини, 3 грудня 2019

В Олександрівці школярі вчилися уникати помилок під час вибору професії


Фахівцями Олександрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для старшокласників Олександрівського НВО №1 проведено профорієнтаційний урок. Захід мав на меті сформувати у дітей інтерес до тих видів професійної діяльності, які користуються попитом на ринку праці.


Під час заходу Тетяна Вихрист, провідний фахівець з питань зайнятості районної філії обласного центру зайнятості, ознайомила старшокласників із формулою усвідомленого вибору професії та факторами, які впливають на нього. Учасники заходу обговорили перспективи розвитку актуальних на сьогодні та у майбутньому професій у галузі сільського господарства.


Також Т. Вихрист презентувала веб-базовану платформу для онлайн профорієнтаційного консультування «Моя професія: консультаційна мережа», за допомогою якої усі бажаючі мають можливість отримати послуги з профорієнтації у дистанційному режимі та безкоштовно пройти профорієнтаційне тестування.


Усі учні, які брали участь у заході, активно обговорювали перспективи власного дорослого життя, ділились своїми професійними уподобаннями.


Наприкінці профорієнтаційного уроку учні дійшли висновку, що стати успішним можна лише завдяки наполегливій праці, цілеспрямованості та умінню долати труднощі.


903Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: