Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/03/v-miskii-ditjachii-poliklinitsi-u-kropivnitskomu-z-javilas-elektronna-cherga-.htm
новини, 3 грудня 2019

В міській дитячій поліклініці у Кропивницькому з’явилась «електронна черга»



 Дитяча міська поліклініка у Кропивницькому очікує на модернізацію і капітальний ремонт. Про це сьогодні, 3 грудня, повідомив міський голова Андрій Райкович під час презентації проекту "Інноваційна дитяча медицина" - повідомляє сайт МРмК.


Сучасний проєкт «Електронна черга» в рамках програми «Громадський бюджет» розробила юна кропивничанка Аміна Козин. Він уже реалізований: на першому поверсі встановили термінал он-лайн запису до лікарів. Комп’ютерна система також дозволяє отримати інформацію про лікарів, графік їхньої роботи, отримати необхідні довідки. Містяни систему вже випробували, й зізнаються, що потрапити до лікарів стало швидше й набагато легше, ніж раніше.



Вартість проєкту – майже 800 тисяч гривень. Основна мета - полегшити доступ до медичних послуг, зменшити у поліклініці черги.


Після презентації Андрій Райкович зауважив – поліклініку варто модернізувати далі.


 - «Електронна черга» - це вже європейський рівень надання послуг, - відзначив міський голова. - І я розумію, що до такого рівня необхідно підтягати всі сфери діяльності дитячої поліклініки. Її будували ще в радянські часи, тому настав час модернізації. Тож будемо планувати повний капітальний ремонт закладу.


      

1086Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: