Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/19/u-znam-jantsi-shkoljaram-prezentuvali-osoblivosti-profesii-zaliznichnika-ta-politseiskogo-foto-.htm
новини, 19 листопада 2019

У Знам’янці школярам презентували особливості професій залізничника та поліцейського (ФОТО)


Для учнів Знам’янської загальноосвітньої школи №7 фахівцем Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості спільно з представниками Національної поліції України та Знам’янського центру механізації колійних робіт проведено презентацію професій «поліцейський» та «залізничник».


Як повідомила Людмила Базюк, провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Знам’янськоїміськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, представник Знам’янського відділу поліції Сергій Миронюк поінформував присутніх про особливості служби в поліції, розповів про вимоги до посади, умови праці, рівень заробітної плати та перспективи кар’єрного росту. Учні отримали інформацію про умови та етапи проходження конкурсу на посаду поліцейського. Дітям було презентовано ряд посад середнього та молодшого посадового складу, які потребують укомплектування. 


Від Тетяни Ямпольської, заступника начальника Знам’янського центру механізації колійних робіт з кадрових питань,учні отримали чимало цікавої та корисної інформації про професії«машиніст колійних машин» та «слюсар з ремонту колійних машин та механізмів».


Також школярі дізнались про специфіку зазначених залізничних професій, посадові обов’язки, умови праці, підвищення кваліфікації, соціальні пільги та гарантії, які надає роботодавець.Пізнавальною була розповідь й про інші професії залізничного транспорту (монтер колії, слюсар з ремонту рухомого складу, провідник пасажирського вагону та ін.)Мова йшла й про навчальні заклади, які готують фахівців у галузі залізничного транспорту.


Фахівець з профорієнтації Людмила Базюк наголосила, що у такому важливому рішенні, як вибір професії не можна покладатися на випадковість та квапитися. Усі охочі школярі мали змогупройти психологічне тестування за допомогою веб-базованої платформи «Моя професія:консультаційна мережа», щоб переконатись у правильності свого вибору. 


Сподіваємося, що проведений захід та отримана інформація допоможе учням зробити вибір майбутньої професії, і це рішення буде правильним.



1328Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: