Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/15/robota-schodo-modeljuvannja-merezh-nadannja-publichnih-servisiv-ta-poslug-na-kirovogradschini-pidhodit-do-zavershennja.htm
новини, 15 листопада 2019

Робота щодо моделювання мереж надання публічних сервісів та послуг на Кіровоградщині підходить до завершення


В облдержадміністрації відбулась чергова нарада з питання моделювання мереж надання публічних сервісів та послуг. Ця робота проводиться за дорученням Уряду України і має бути завершена до кінця листопада, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Як зазначила на недавній селекторній нараді з представниками обласних державних адміністрацій Міністр розвитку громад та територій України Альона Бабак, такі змодельовані оптимальні мережі в регіонах сприятимуть забезпеченню мешканців громад доступними та якісними сервісами і послугами. А тим громадам, які ще не об’єдналися, спроможна мережа надасть відповідь на запитання – для чого вони повинні об’єднатися і як це змінить якість життя на їх території.


Оскільки з початку місяця це вже не перша нарада з даного питання, сьогодні кожен з її учасників мав коротко поінформувати, як триває робота і чи є проблеми. Переважна більшість представників структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних органів міністерств і відомств в області, зазначили, що робота – на завершальному етапі.


Нагадаємо: відповідно до доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, кожна обласна державна адміністрація має сформувати спроможну мережу надання публічних сервісів і послуг в графічній та текстовій формі. Мета, яка ставиться – виробити бачення, що і де необхідно зробити, аби громадяни скрізь мали однаковий доступ до всіх необхідних якісних послуг, і, як результат, забезпечити комфортні умови для проживання людей і в місті, і в селі.


1713Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: