Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/08/kropivnitski-rjatuvalniki-viboroli-sriblo-na-zmagannjah-z-pankrationu.htm
новини, 8 листопада 2019

Кропивницькі рятувальники вибороли срібло на змаганнях з панкратіону


Щороку згідно з календарним планом фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» рятувальники Управління ДСНС в області та працівники силових структур Кіровоградщини беруть участь у змаганнях з різних видів спорту в рамках «Динаміади» - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


8 листопада відбулись змагання з панкратіону. За звання найкращих боролись 4  команди. Вболівати за нашу команду та підтримати колег прибув начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.


Панкратіон – це відроджений давній олімпійський вид єдиноборства, у якому поєднались прийоми боротьби та кулачного бою, причому з дуже жорсткими прийомами.


Від Управління ДСНС в області участь у змаганнях взяли 7 спортсменів у кожній ваговій категорії: Дмитро Баглюк, Іван Ковальов, Станіслав Толкач, Ігор Лещенко, Криж Євген, Павло Гончар, Тіньков Артем.


У нелегкій і напруженій боротьбі за загальним підсумком наша команда у змаганнях з панкратіону поділила «срібло» з нацгвардійцями, поступившись спортсменам ГУ Нацполіції.


Щиро вітаємо наших колег-рятувальників та чекаємо від них нових перемог!


                  

1406Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: