Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/01/v-oleksandrii-sud-vinis-virok-starshomu-ofitseru-natsgvardii-za-otrimanii-habar.htm
новини, 1 листопада 2019

В Олександрії суд виніс вирок старшому офіцеру Нацгвардії за отриманий хабар


На Кіровоградщині, у місті Олександрії, суд виніс вирок старшому офіцеру Нацгвардії за отриманий хабар $1000, повідомляють «Олександрійські новини».


Суд встановив що зловмисник, будучи старшим офіцером відділення кадрів військової частини 2269 Національної гвардії України надав обіцянку здійснити вплив на прийняття рішення тимчасово виконуючим обов`язки командира військової частини за надання хабаря в сумі 1 000 доларів США, за позитивне вирішення питання щодо зарахування на військову службу за контрактом. Про це можна дізнатися у Єдиному Державному реєстрі судових рішень.


Подія відбулася 15 лютого 2019 року. Близько 13 години 25 хвилин, перебуваючи у салоні автомобіля «Chevrolet Lacetti», зловмисник отримав хабар у сумі 1000 доларів США.


Офіцер беззастережно визнав себе винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 369-2 Кримінального Кодексу України.


Суд ухвалив: Старшого офіцера визнати винним та призначити покарання за частиною 2 статті 369-2 Кримінального Кодексу України у виді штрафу у розмірі однієї тисячі п`ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати у військових формуваннях посади, пов`язані із комплектуванням та проходженням військової служби особовим складом, на один рік.


Стягнути з нього на користь держави процесуальні витрати на залучення експерта у розмірі десять тисяч двісті вісімдесят чотири гривні.


Раніше «Олександрійські новини» повідомляли про те, що на Кіровоградщині СБУ затримала на хабарі заступника начальника відділу кадрів військової частини Національної гвардії.


Фото прес-центру СБ України


1540Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

оновлення 2 листопада 2019 20:56
0
Треба оновлювати особовий склад.
https://petition.president.gov.ua/petition/73066
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: