Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/09/13/u-znam-jantsi-rjatuvalniki-politseiski-ta-lisivniki-navchali-gromadjan-pravilam-pozhezhnoi-bezpeki-v-ekosistemah.htm
новини, 13 вересня 2019

У Знам’янці рятувальники, поліцейські та лісівники навчали громадян правилам пожежної безпеки в екосистемах


12 вересня працівники Знам’янського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно із представниками лісового господарства та правоохоронцями провели просвітницьку роботу серед населення щодо дотримання правил протипожежної безпеки в екосистемах на території Знам’янського району, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Під час профілактичного патрулювання члени рейдової групи спілкувалися з місцевими жителями та перевіряли, чи немає у лісі непогашених багать. Такі превентивні заходи мають на меті не лише виявити порушників, а й пояснити громадянам, якої непоправної шкоди завдають лісові пожежі людям, господарству, екології, та нагадати, що винуватцями переважної більшості лісових пожеж є людина. А для кращого засвоєння інформації фахівці Служби порятунку вручили людям застережні листівки, які нагадують про першопричини пожеж.


               

1069Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: