Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/08/20/na-kirovogradschini-potribni-ponad-30fahivtsiv-vidobuvnoi-galuzi.htm
новини, 20 серпня 2019

На Кіровоградщині потрібні понад 30фахівців видобувної галузі


Роботодавці області потребують 33фахівця видобувної галузіза такими посадами:майстер гірничий підземної дільниці, гірник очисного забою, гірничомонтажник підземний, машиніст бульдозера (гірничі роботи), повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Своїм працівникам гірничих підприємств області готові платити від 8 000 до 23 000 гривень.Серед районів, у яких потрібні ці фахівці –Маловисківський, Кропивницький та Голованівський райониКіровоградської області.


Машиністбульдозера (гірничі роботи)

Виконання гірничих робіт на території підприємства.  Режим роботи – 3 зміни.

8 000 грн.

Майстергірничий підземної дільниці

Керівництво персоналом з ведення гірничих робіт.

17 300 грн.

Гірничомонтажник підземний

Монтаж та демонтаж трубопроводів,насосів,електроустаткування,полків,компресорів,і вентиляторів,навантажувального устаткування,прокладка і демонтаж кабельних мереж в гірничих виробках.Ведення електрогазозварювальних робіт.

17 313–

23 000 грн.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до районних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості та Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.



1070Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: