Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/26/u-znam-jantsi-malenki-gimnazisti-vidvidali-pozhezhnu-chastinu.htm
новини, 26 червня 2019

У Знам’янці маленькі гімназисти відвідали пожежну частину


Ось і настали довгоочікувані канікули, а з ними розпочали свою діяльність і пришкільні літні табори. Для учнів це не тільки можливість весело провести час, а й чудова нагода отримати масу нових вражень - повідомляє Людмила Базюк, провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Знам’янської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Так, в рамках акції «Профорієнтаційне літо», фахівцем з профорієнтації Людмилою Базюк, спільно із представниками Знам’янського міськрайонного відділу управління ДСНС України в Кіровоградській області було проведено професіографічну екскурсію для дітей НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 3-гімназія».


Дітлахи загону «Вогники» літнього пришкільного табору «Перлинка» з задоволенням відвідали 18-ту Державну пожежно-рятувальну частину Управління ДСНС України у Кіровоградській області. Дітей цікавило все: пожежні машини, форма рятівників, побут, розповідь про трудову діяльність. На подвір’ї пожежної частини дітей зустріли начальник Знам’янського МРВ У ДСНС України у Кіровоградській області, підполковник служби цивільного захисту Владислав Ларіонов та працівники пожежної частини – капітан Юрій Шмалько і старший сержант Андрій Кадеров. Малеча із захопленням слухала розповідь рятувальників про їх нелегку працю, швидкість виконання поставлених завдань, вміння діяти оперативно та чітко, впевнено надаючи допомогу потерпілим.


Особливо цікавою була розповідь Андрія Кадерова. Він акцентував увагу на необхідності бути обережними і уважними, постійно дотримуватись правил безпечної поведінки.


Діти ознайомились із пожежними автомобілями та пожежно-рятувальним обладнанням, зокрема, захисним спорядженням рятувальників, їхнім одягом. Учні мали можливість потримати обладнання, зазирнути до диспетчерської, відчувши себе справжніми вогнеборцями.


 А наприкінці відвідин – фото на згадку. Малеча із задоволенням фотографувалась разом із героями-рятувальниками  та біля пожежних машин.


      


1141Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: