Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/18/zaliznichnii-ruh-po-stantsii-kropivnitskii-vidnovleno.htm
новини, 18 червня 2019

Залізничний рух по станції Кропивницький відновлено


У Кропивницькому будівельники повністю завершили монтаж гофрованої труби – основи нової арки у залізничному насипі по вулиці Ельворті, загальна протяжність якої складатиме 34 метри - повідомляє сайт МРмК.


Спеціалісти сертифікованої львівської лабораторії НВП «Тріада», що здійснювали розрахунки «Арки», супроводжували її встановлення, виконали завершальний етап – її випробування конструкції. Фахівці встановили високоточні датчики і зняли показники в момент статичного і динамічного навантаження  локомотивом і вагонами. Процес випробування проконтролював міський голова Андрій Райкович.


- Результати досліджень виявились набагато кращими за допустимі проектні, – зазначив міський голова. – А це доводить, що наша Арка спроектована і будується надзвичайно відповідально і має великий запас міцності. Я хочу подякувати будівельникам за швидку та якісну  роботу, а всім пасажирам «Укрзалізниці» за терпіння.


Залізничники прийняли естафету від дорожників і оперативно відновили залізничну колію у двох напрямках. Місто дотримало слова, даного «Укрзалізниці», і вже від самого ранку, 15 червня, над «Аркою» почали курсувати пасажирські потяги.


Попереду у будівельників не менш відповідальне завдання: зведення порталів, які стануть обличчям нової Арки з двох сторін, облаштування відходів від конструкції, елементів благоустрою та відновлення дорожнього покриття.


1448Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: