Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/13/na-kirovogradschini-prohodit-drugii-etap-vidboru-politseiskih-ofitseriv-gromadi.htm
новини, 13 червня 2019

На Кіровоградщині проходить другий етап відбору поліцейських офіцерів громади


Проектом передбачено забезпечити кожну ОТГ дільничним офіцером поліції, який житиме та працюватиме на її території - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Перший етап відбору – тестування – успішно пройшли 39 правоохоронців. Нині з ними проводить співбесіди спеціальна комісія у складі представників Департаменту превентивної діяльності Нацполіції України, Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, територіальних громад та проекту технічної допомоги ІСІТАР.


У подальшому обрані комісією кандидати приступлять до проходження спеціального курсу підготовки, після завершення якого розпочнуть службу на нових посадах.


Нагадаємо, Кіровоградська область стала другим регіоном у країні, де розпочалося впровадження пілотного проекту «Поліцейський офіцер громади».


На сьогодні 13 ОТГ спільно з поліцією беруть участь у його реалізації.


24 квітня у рамках проекту з головами цих об’єднаних територіальних громад та селищних і сільських рад начальник поліції Кіровоградщини Роман Козьяков підписав меморандум про співпрацю та партнерство.



      


1061Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: