Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/13/mali-mista-kirovogradschini-otrimajut-avto-dlja-perevezennja-osib-z-invalidnistju.htm
новини, 13 червня 2019

Малі міста Кіровоградщини отримають авто для перевезення осіб з інвалідністю


Асоціація Міст України у співпраці з Урядом та Мінсоцполітики знайшли можливість внести зміни у Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для придбання спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату – повідомляє Кіровоградське РВ АМУ.


Відповідно до внесених змін малі міста з чисельністю населення до 50 тис. осіб мають можливість отримати від Уряду спеціально обладнані автомобілі для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю.


Умовами забезпечення спеціально обладнаними автомобілями є:


·  проживання не менше ніж 25 осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та не мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автомобілів;


·  функціонування служби з перевезення, або наявність рішення про утворення її в поточному році;


·  наявність документів, що підтверджують затвердження видатків на поточний рік для фінансування служби з перевезення;


·  меморандум щодо роботи служби з перевезення, укладений між виконавчими органами рад та громадськими об'єднаннями, ініціативними групами осіб з інвалідністю та батьками дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату.


Примітно, що заявки на придбання спецавтівок будуть розглядати у порядку черговості їх надходження. Докладніше умови фінансування та їх змінами можна завантажити за посиланням .


Нагадуємо, раніше спеціальні автомобілі могли отримати виключно міста районного значення та об’єднані територіальні громади (окрім ОТГ, які утворились з центром в місті обласного значення).




1418Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: