Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/22/v-ukraini-zaprovadjat-novii-porjadok-obliku-dtp.htm
новини, 22 травня 2019

В Україні запровадять новий порядок обліку ДТП


В Україні запровадять облік дорожньо-транспортних пригод з метою виявлення та аналізу причин аварій. Про це розповіли в прес-центрі МВС України, пише ukr.lb.ua.


Сьогодні, 22 травня, Кабінет Міністрів України затвердив проект постанови МВС "Деякі питання ведення обліку дорожньо-транспортних пригод".


Згідно з постановою, передбачається затвердження обліку, який забезпечить виявлення і аналіз причин скоєння ДТП.


У пояснювальній записці до проекту постанови зазначено, що отримання об'єктивних і повних даних про обставини ДТП є неодмінною умовою здійснення оцінки стану аварійності на дорогах України, виявлення причин цих подій, розробки і прийняття науково обґрунтованих заходів для гарантування безпеки дорожнього руху".


Облік також допоможе впорядкувати процедури взаємодії між суб'єктами, які володіють інформацією про ДТП для зменшення травматизму та смертності на дорогах України.


Нагадаємо, за 4 місяці в Україні було зареєстровано 47,4 тис. ДТП. Це на 4,2% більше, ніж за аналогічний період 2018 року. В зареєстрованих ДТП травмовано понад 6,3 тис. осіб (+7,6%), а загинуло 882 людини (+9,7%).


838Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: