Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/21/vidbulasja-spilna-reidova-perevirka-u-lisovomu-masivi-kirovogradschini-foto-.htm
новини, 21 травня 2019

Відбулася спільна рейдова перевірка у лісовому масиві Кіровоградщини (ФОТО)


З настанням теплої весняної погоди все більш привабливим для громадян стає відпочинок десь на природі, біля річки або у лісі. Щоб нагадати громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у лісі працівники Управління ДСНС в області активізували проведення роз’яснювальної роботи, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


21 травня спільна рейдова перевірка за участі представників Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області, управління лісового та мисливського господарства, Знам’янського відділу ГУ Національної поліції відбулася у лісовому масиві Знам’янського лісництва. 


Організатори рейду перевірили наявність застережних табличок та шлагбаумів на в’їздах до лісу. Працівники місцевого підрозділу Нацполіції розповіли громадянам про відповідальність за випалювання сухої рослинності та провокування пожеж у лісових масивах. 


Рятувальники пояснили громадянам, що лісові пожежі вирізняються швидкістю і площею розповсюдження: її дуже важко помітити та контролювати, адже вона здатна різко змінювати напрям, а кліматичні умови, такі як спека, вітер, незначні опади лише сприяють стрімкому розвитку пожежі. Відпочивальників закликали не кидати у лісі недопалків та сірників, не розкладати багать у пожежонебезпечний період та не влаштовуватись на відпочинок поза рекреаційними зонами. Усі, з ким спілкувалися організатори рейду, отримали застережні листівки. 





         


1010Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: