Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/22/z-pochatku-roku-za-sprijannja-sluzhbi-zainjatosti-pratsevlashtovano-46-molodih-meshkantsiv-svitlovodschini.htm
новини, 22 березня 2019

З початку року за сприяння служби зайнятості працевлаштовано 46 молодих мешканців Світловодщини


Однією з найбільш ефективних форм співпраці служби зайнятості з роботодавцями у напрямку реалізації державної політики зайнятості населення є  проведення ділових зустрічей.


Нещодавно у Світловодській міськрайонній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбулася ділова зустріч з роботодавцями, під час якої  обговорювалися питання працевлаштування молоді.


Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Сідненко зазначила, що молодь є найактивнішою частиною працездатного населення, а забезпечення задовільного рівня зайнятості молоді є одним із пріоритетних завдань розвитку нашої держави.


Як повідомила Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії, наразі молодь складає 34% від загальної кількості безробітних осіб які перебувають на обліку у Світловодській міськрайонній філії. За січень-березень 2019 року за сприянням служби зайнятості працевлаштовано 46 безробітних осіб молоді до 35 років (17% від загальної чисельності), з них 13 безробітних осіб були працевлаштовані на нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцям в розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.


32 безробітних з числа молоді проходили навчання шляхом стажування безпосередньо на робочому місці, 53 особи були залученні до громадських та інших робіт тимчасового характеру. Цих результатів вдалося досягнути лише у тісній співпраці служби зайнятості з роботодавцями.


У діловій зустрічі узяли участь (Філія «Кременчуцька ГЕС» ПАТ «Укргідроенерго», ПРаТ «Світловодське АТП 13507», Власівський пансіонат для ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням, Світловодський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, СП ТОВ «Світловодськпобут»), які виявили бажання продовжити співпрацю із службою зайнятості,у т.ч. щодо працевлаштування молоді. 


Результатом зустрічі стала домовленість про працевлаштування молодої безробітної, яка перебувала на обліку у міськрайонній філії,доСП ТОВ «Світловодськпобут», за професією прес-секретар.


3379Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: