Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/21/miskrada-kropivnitskogo-profinansue-remontni-roboti-u-pidrozdili-migratsiinoi-sluzhbi.htm
новини, 21 березня 2019

Міськрада Кропивницького профінансує ремонтні роботи у підрозділі міграційної служби



За рішенням депутатів міської ради міста Кропивницький цього року для капітального ремонту приміщення  Фортечного районного відділу у м. Кропивницький Управління Державної міграційної служби в області з бюджету виділять 500 тисяч гривень.


Ремонтні роботи у приміщенні Фортечного відділу, яке знаходиться у комунальній власності міста, передбачені у галузевій програмі міської ради Кропивницького.


У Фортечному районному відділі за міські кошти вже відновлено та утеплено фасад приміщення, зроблено реконструкцію ґанку, встановлено нові вхідні двері та оновлено кабінети.


Така співпраця з органами місцевого самоврядування стала можливою після внесення змін до Бюджетного кодексу України, а саме відтоді кошти, які громадяни сплачують за адміністративні послуги, перераховуються до місцевих бюджетів. Протягом уже кількох років місцеві бюджети поповнюються за рахунок плати за адміністративні послуги міграційної служби.

 

УДМС України в Кіровоградській області


800Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: