Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/03/14/u-kropivnitskomu-proishov-konkurs-festival-amatorskoi-ditjachoi-pisni-ob-ednani-pisneju-.htm
новини, 14 березня 2019

У Кропивницькому пройшов конкурс-фестиваль аматорської дитячої пісні «Об’єднані піснею»


Сьогодні у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості відбувся обласний відбірковий тур Всеукраїнського конкурсу – фестивалю аматорської дитячої пісні «Об'єднані піснею".


Метою фестивалю є національно-патріотичне вихованнядітей та молоді, виявлення талановитих, перспективних виконавціву вокальному жанрі, та сприяння їх творчому зростанню. В конкурсі взяли участь діти та молодь вікомвід 6 до 17 років, які мають здібності та бажання співати. Цебули і вокально-хорові колективи, і ансамблі, солісти, вокалісти - інформує Олександра Крикун, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ..


Конкурс проходить у 4-х вікових категоріях та у номінаціях:

• Українська народна пісня;

• Авторськапісня;

• Лірико-патріотичнапісня;

• Піснікозацької тематики.

Оцінювали юних талантів високоповажні члени журі:

- Народний артист України. Доцент, завідувач секції постановки голосу та сольного співу кафедри вокально-хорових дисциплін та методики музичного виховання Центральноукраїнського державного університету імені ВолодимираВинниченка – Дьомін Сергій Петрович.

- Відмінник освітиУкраїни, старший викладач кафедри вокально-хорових дисциплін та методики музичного виховання Центральноукраїнського державного університету імен іВолодимира Винниченка – Гайдай Лариса Володимирівна.

- Меценат фестивалю, депутат міської ради міста Кропивницький – Кріпак Сергій Володимирович.

- Голова громадської організації всеукраїнського фестивалю «Об’єднанні піснею» - Володимир Чорнобривець.

Переможцями стали:


І місце – Народний художнiй колектив студія сучасної естрадної дитячої пісні «Вікторія» « Я не дозволяю вбивати мого брата» та Полудень О. («Вікторія») « Молитва»;


ІІ місце – Тадевосян Л.(КЗ НВО ЗНЗ 16 – ДЮЦ «Лідер» м.Кропивницький) «Човен» (202) та Томаз В. (Кіровоградський ОЦДЮТ) «Дай нам Бог»


ІІІ місце – Добровольський А. (ЦДЮТ Кіровоград) «Люди як кораблі», Луценко В. (НВК № 26 ДЮЦ «Зорецвіт» Кіровоград) «Мійрідний край» та Вернигора В. (ОЦДЮТ Кіровоград) «Місяченьку».


І спеціальні призи за авторські пісні від членів журі отримали Мироненко О. (Кіровоградський ОЦДЮТ) « Країна» та А Народний художнiй колектив студiя вокального мистецтва «Антарес» «Діти України».


Найкращим виконавцям продюсери та організатори дарують власну пісню та аранжування. Переможці конкурсу змагатимуться у фіналі за звання найкращого народного співака України. Місце проведення фіналу конкурсу - дитячий оздоровчий центр Дахнівська січ у місті Черкаси.


Всім успіху у фіналі!


                      

2249Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: