Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/12/u-kropivnitskomu-kerivniki-politsii-ta-justitsii-obgovorili-shljahi-spivpratsi.htm
новини, 12 лютого 2019

У Кропивницькому керівники поліції та юстиції обговорили шляхи співпраці


У Кропивницькому відділі поліції відбулася робоча нарада щодо налагодження ефективної взаємодії міжорганами державної виконавчої служби та органами Національної поліції під час розшуку боржників у виконавчих провадженнях із примусового виконання судових рішень - повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.


У заході взяли участь начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко, начальник сектору дільничних офіцерів поліції Олег Петров, керівники Фортечного та Подільського відділів державної виконавчої служби Сергій Федотов та Олександр Донцов.


Учасники наради обговорили проблемні питання, що виникають  під час розшуку боржників та їх примусових приводів, та розглянули шляхи їх вирішення.


Також досягнуто домовленостей щодо подальшої тісної співпраці у питаннях вилучення зброї у боржників та доставлення осіб, які ухиляються від сплати аліментів.



1093Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: