Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/02/12/predstavniki-ekoctailu-pojasnili-cherez-scho-buli-problemi-z-vivezennjam-smittja.htm
новини, 12 лютого 2019

Представники "ЕкоCтайлу" пояснили через що були проблеми з вивезенням сміття


Сьогодні, 12 лютого, у приміщенні міськради Кропивницького, відбулася прес-конференція керівників юридичного та комерційного відділу ТОВ "ЕкоCтайл" Андрія Коренчука та Анни Скічко - повідомляє сайт "Кіровоград24".


У ході прес-конференції представники підприємства розповіли, через що були перебої з вивезенням сміття у Кропивницькому.


"23 січня випала рекордна кількість снігу і наші машини зовсім не могли виїхати ма наршрути. 24 січня вже працювали у режимі таксі, тобто, по заявках. У період негоди, до кінця січня, наші машини застрягали 18 разів. На сьогоднішній день ситуація майже повністю виправлена, залишився невеликий відсоток точок, яких невивезене сміття. І це скоро буде виправлено", - розповіла Анна Скічко.


Також в "ЕкоCтайлі" повідомили, що у подальшому розроблять план дій у випадку з ускладненними погодніми умовами, що унеможливлюють роботу підприємства.


Нагадаємо, що  з 1 березня у Кропивницькому ЕкоСтайл почне надсилати квитанції про вивезення сміття


1010Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: