Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/12/10/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-chempionat-molodizhna-liga-gumoru-.htm
новини, 10 грудня 2018

У Кропивницькому відбудеться чемпіонат «Молодіжна ліга гумору»


За ініціативи молоді Кіровоградщини та вихованців Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості у 2018 році вперше у Кіровоградській області започаткований обласний молодіжний чемпіонат «Молодіжна ліга гумору».


Перший етап чемпіонату відбудеться 11 грудня 2018 року у стінах Кіровоградського обласного ЦДЮТ. 9 команд з м.Кропивницький виявило бажання стати учасниками молодіжного чемпіонату. Серед них: студенти закладів вищої та професійно-технічної освіти – інформує Олександра Крикун, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ.


Загальна тема чемпіонату -  «На молодіжній хвилі», тема 1 туру – «Від сесії до сесії». Протягом місяця редактори чемпіонату працювали з командами, щоб у день фестивалю учасники гідно представили на розсуд глядачів свій виступ. Ну а що з цього вийде, і чим здивують тренерів команди побачимо 11 грудня.


1093Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: