Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/15/na-bazi-kirovogradskogo-raionu-elektrichnih-merezh-vidbulosja-trenuvannja.htm
новини, 15 листопада 2018

На базі Кіровоградського району електричних мереж відбулося тренування

 

У середу, 14 листопада на базі Кіровоградського району електричних мереж відбулося спеціальне об’єктове тренування, метою якого було відпрацювання дій персоналу під час виникнення надзвичайних ситуацій. Окрім працівників РЕМ, до заходів залучили керівництво ПрАТ «Кіровоградобленерго» й представників цілого ряду підрозділів, зокрема, відділу цивільного захисту, пожежної безпеки та мобілізаційної роботи, оперативно-диспетчерської служби, служби охорони праці. 


Участь у тренуванні взяв також представник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області - Сергій Богомільчук, прес-секретар ПрАТ "Кіровоградобленерго".


Під час тренування перевірили дієвість плану реагування та готовність органів управління і сил цивільного захисту ПрАТ «Кіровоградобленерго» до дій під час виникнення надзвичайної ситуації чи її загрози, відпрацювали злагодженість підрозділів, навички з виконання спеціальних робіт та заходів за умов НС, практичні дії під час гасіння пожежі тощо.


      

1294Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: