Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/10/u-kropivnitskomu-predstavili-tvo-zastupnika-nachalnika-gunp-v-kirovogradskii-oblasti.htm
новини, 10 серпня 2018

У Кропивницькому представили тво заступника начальника ГУНП в Кіровоградській області


Олександр Фацевич: «Одним із пріоритетних завдань у роботі поліції є співпраця з громадянами». Для її поглиблення, зокрема, у діяльності підрозділів превенції буде впроваджено низку змін. На цьому у четвер, 9 серпня, наголосив заступник Голови Національної поліції України – керівник патрульної поліції під час робочої наради, що відбулася в Головному управлінні поліції Кіровоградщини - повідомляє Сектор комунікаціїполіції Кіровоградської області.


«Головне наше завдання – довіра людей. Поліція має працювати ефективно, аби громадяни почували себе у безпеці. Запорукою цього є відповідальний підхід кожного керівника до організації роботи підлеглих, дієва співпраця усіх підрозділів, налагодження комунікації між поліцією і громадянами», - зазначив заступник Голови Нацполіції України.


Під час наради Олександр Фацевич також повідомив про кадрові зміни у керівному складі поліції Кіровоградщини та представив особовому складу тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника ГУНП в Кіровоградській області – Олексія Ніколаєва.


Олексій Миколайович куруватиме підрозділи поліції за напрямком превентивної діяльності і саме під його керівництвом розпочнеться впровадження змін у їх роботі.


До цього офіцер очолював управління патрульної поліції у Харківській області.


         

3829Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: