Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/20/rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti.htm
новини, 20 липня 2018

Рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки у побуті


Пожежа у квартирі, будинку, на подвір’ї, на дачній або присадибній ділянці.... Усі вони однаково завдають значних збитків господарям. Та найгірше, коли у результаті пожеж гинуть люди. З метою запобігання надзвичайним подіям працівники Служби порятунку проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


20 липня працівники підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання житлових секторів у Знам’янці та Устинівці. Традиційно, громадянам нагадали правила безпеки при користуванні електричними приладами, про небезпеку перевантаження електромережі, про трагічні наслідки експлуатації несправних газових приладів, груб та камінів, побутової техніки. Не залишили поза увагою і спалювання сухої рослинності та сміття поряд з житловими будинками, господарчими спорудами, сінниками тощо. Наголошувалось також про необхідність пильного нагляду за дітьми, особливо дошкільного та шкільного віку, забезпечення їм безпечного відпочинку під час канікул. Адже саме безпечність дорослих спонукає дітей до сміливих експериментів, які, на жаль, нерідко закінчуються трагічно.


Детальніше з правилами безпеки у різних надзвичайних обставинах можна буде дізнатись із застерігаючих листівок, які рятувальники вручили співрозновникам під час профілактичної роботи, закликавши при цьому у разі надзвичайної події негайно телефонувати до Служби порятунку за телефоном «101».  

            

1258Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: