Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/20/na-kirovogradschini-vdoskonaljuvali-robotu-schodo-vidboru-na-viiskovu-sluzhbu-za-kontraktom.htm
новини, 20 липня 2018

На Кіровоградщині вдосконалювали роботу щодо відбору на військову службу


 

Поповнення Збройних Сил України якісним і мотивованим особовим складом є одним із найактуальніших питань сьогодення і відповідно відбір кандидатів на військову службу за контрактом є одним із головних завдань військових комісаріатів.

Повідомляє  Кіровоградський обласний військовий комісаріат.


  З метою успішного виконання зазначених завдань цими днями на базі Кіровоградського обласного військового комісаріату провели семінар для посадових осіб кадрових підрозділів військових частин гарнізону та підвели підсумки результатів виконання завдань з відбору на військову службу за контрактом військовими комісаріатами області у І півріччі 2018 року.


  -  Планове завдання щодо відбору на військову службу за контрактом  у І півріччі поточного року для Кіровоградської області складало 680 осіб із них було відібрано та направлено для подальшого проходження військової служби615 кандидат, що складає  90% від визначеного завдання, зокрема 189 із них для військових частин Кіровоградського гарнізону, - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) – заступника військового комісара Кіровоградського обласного військового комісаріату підполковник Андрій Лисенко. За його повідомленням в кращий бік  визначене завдання, а це на 100% і більше виконали Знам’янський об’єднаний міський та районні Кропивницький, Маловисківський, Новгородківський, Новоукраїнський, Олександрівський і Устинівський військові комісаріати та незадовільно проведена робота, що призвела до виконання плану на рівні нижче 50%, у Благовіщенському РВК.


  Також під час заходу було обговорено шляхи покращення взаємодії військових частин гарнізону та військових комісаріатів області з питань відбору кандидатів на військову службу за контрактом, особливості вимог до кандидатів у ті чи інші військові частини  та проблемні питання і шляхи їх вирішення, що виникають в процесі проведення даної роботи.


  У підсумках заходу домовились такі зустрічі проводити систематично задля успішного комплектування особовим складом  Збройних Сил України.


  З питань проходження військової служби за контрактом у ЗСУ звертайтесь до військових комісаріатів за місцем реєстрації або проживання.

Фото умовне - http://khoda.gov.ua/

1400Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: