Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/12/u-kropivnitskomu-patrulni-vrjatuvali-81-richnu-zhinku.htm
новини, 12 липня 2018

У Кропивницькому патрульні врятували 81-річну жінку



Вчора, 11-го липня, близько 19-ї години екіпаж роти тактично-оперативного реагування (ТОР) патрульної поліції отримав повідомлення від небайдужих громадян, що на вулиці Академіка Корольова їх сусідка потребує допомоги - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Прибувши на місце виклику, патрульні з’ясували, що 81-річна громадянка напередодні отримала діагноз «гіпертонічний криз», а в цей день не відчиняла двері та не виходила на зв’язок.


Інспектори відразу викликали працівників ДСНС та карету швидкої допомоги. Відчинивши двері квартири, виявили громадянку в безпорадному стані на підлозі. Правоохоронці невідкладно надали їй домедичну допомогу. Після приїзду «швидкої» жінка отримала спеціалізовану медичну допомогу. Потім здоров’ю бабусі нічого не загрожувало.


Патрульні поліцейські висловлюють щиру подяку заявникам за пильність і небайдужість, а також за довіру і вчасне звернення на лінію 102!

      

1440Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: