Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/12/agrarii-ta-rjatuvalniki-razom-zahischajut-urozhai-vid-pozhezhi.htm
новини, 12 липня 2018

Аграрії та рятувальники разом захищають урожай від пожежі


Працівники Управління ДСНС в області продовжують проводити профілактичну роботу з попередження пожеж на полях області та в місцях зберігання і переробки врожаю - повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


12 липня працівники районних підрозділів У ДСНС провели роз’яснювальну роботу серед працівників сільгосппідприємств Маловисківського, Новомиргородського та Вільшанського районів щодо необхідності суворого дотримання вимог Правил пожежної безпеки в агропромисловому комплексі. А також вручили листівки та пам’ятки з правилами пожежної безпеки під час жнив.


Наголошуємо, що про збереження врожаю від знищення вогнем необхідно дбати не лише хліборобам, а й кожному пересічному громадянину:


будьте максимально обережними біля хлібних масивів, дотримуйтеся необхідних протипожежних заходів під час збирання врожаю;

не паліть, не розводьте багать;

проїжджаючи повз лани, не кидайте сірників, недопалків;

не допускайте можливості попадання випадкової іскри від двигуна чи вихлопної труби на жнивну ниву.


Зверніть увагу, що велику загрозу довкіллю та людині несе також спалювання стерні та пожнивних залишків, за яке, до речі, передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність.


У випадку пожежі телефонуйте за номером«101»!


Цінуймо людську працю! Бережімо хліб від вогню! 

            

936Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: