Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/18/rjatuvalniki-lisniki-ta-politseiski-perevirili-lisovi-masivi-v-dvoh-raionah-kirovogradschini.htm
новини, 18 травня 2018

Рятувальники, лісники та поліцейські перевірили лісові масиви в двох районах Кіровоградщини


З метою запобігання пожежам у зелених зонах області рятувальники організовують проведення широкої просвітницької роботи серед громадян безпосередньо у лісах, парках, лісопосадках. До рейдів долучаються правоохоронці та працівники лісових господарств. Кожен учасник рейду пояснює людям правила поведінки у лісових масивах в межах компетенції - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, 17 та 18 травня відбулись профілактичні відпрацювання у зелених масивах Світловодського та Компаніївського районів. Рятувальники розповсюджували листівки застережного змісту та закликали не допускати пожеж рослинності. Такі пожежі відрізняються високою швидкістю розповсюдження та складністю ліквідації. Лісники в свою чергу пояснювали, якої шкоди вигоряння природних насаджень завдає екосистемі, адже на відновлення знищених вогнем ділянок потрібні десятиліття.


Представники поліції нагадували громадянам, що за навмисний чи з необережності підпал рослинності, що призводить до вигоряння лісових насаджень, передбачена адміністративна відповідальність.


                     

1073Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: