Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/17/u-oufriivtsi-vidbuvsja-jarmarok-vakansii-dlja-tsentralnoi-raionnoi-likarni.htm
новини, 17 травня 2018

У Оуфріївці відбувся ярмарок вакансій для центральної районної лікарні


Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Це один з найдієвіших способів надання роботодавцю допомоги в підборі необхідних працівників, а громадянам – підходящої роботи.


Днями у приміщенні Онуфріївського районного центру зайнятості, на замовленняцентральної районної лікарні,відбувся міні-ярмарок вакансій за професією «Молодша медична сестра (санітарка, санітарка-прибиральниця, санітарка-буфетниця)».


Роботодавець детально проінформував шукачів роботи про вимоги до претендентів на займані посади, а також надав повну інформацію про умови праціта режим роботи, заробітну плату й умови працевлаштування, соціальні гарантії.Роботодавцем проведено співбесіду з безробітними і, в результаті,видано одне направленняна працевлаштування.


Захід пройшов у цікавій та змістовній формі. Фахівці центру зайнятості впевнені у тому, що ярмарок принесе позитивні результати і роботодавцю в укомплектуванні кадрами підприємства, і громадянам, які шукають роботу.


987Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: