Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/16/taekvondisti-klubu-korsar-viboroli-pershi-mistsja-u-chempionati-kropivnitskogo-sered-zmishanih-vidiv-sportu.htm
новини, 16 травня 2018

Таєквондисти клубу «Корсар» вибороли перші місця у чемпіонаті Кропивницького серед змішаних видів спорту


100% результат: клуб спортивного єдиноборства з таєквон-до «Корсар» прийняв участь у чемпіонаті міста Кропивницького серед змішаних видів спорту під егідою кікбоксингу.


Минулої неділі 13 травня в спортивному залі факультету фізичного виховання і спорту Центрально українського університету імені В.Винниченка пройшли змагання серед змішаних видів спорту для дітей та дорослих. 


Змагання відбувались згідно правил кікбоксингу в розділах фул-контакт та К1 в яких прийняло близько 60 спортсменів з таких видів спорту як Таєквон-до, Кікбоксинг, бойове Самбо, Панкратіон та Він-Чунь.



Кропивницькі таєквондисти клубу «Корсар» під керівництвом головного тренера команди - Валентина Корсікова, були представлені трьома спортсменами : Ярослав Бойко (9 років та вагова категорія до 28кг), Євген Погорілий (10 років та вагова категорія до 48кг), Євген Осін (13 років та вагова категорія до 40кг)



В ході змагань всі три вихованці клубу «Корсар» свої поєдинки закінчили достроковою перемогою та посіли почесні перші місця в своїх вікових та вагових категоріях.




Вихованці клубу та тренер дякують вболівальникам за добру підтримку та обіцяють вже найближчої суботи 19 травня 2018 року (в спортивному залі Файт База) на відкритій першості міста Кропивницький з таєквон-до порадувати всіх видовищними поєдинками.



         

1973Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: