Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/16/golova-kirovogradskoi-oda-pereviriv-gotovnist-novogo-asfaltnogo-zavodu.htm
новини, 16 травня 2018

Голова Кіровоградської ОДА перевірив готовність нового асфальтного заводу


На Олександрійщині незабаром почне працювати асфальтний завод, який будує дорожнє підприємство з Чорноморська ТОВ «Автодор». Воно є одним з підрядників Служби автомобільних доріг, тож виготовлений на цьому заводі асфальт, ляже на кіровоградські дороги - повідомляє Прес-служба САД у Кіровоградській області .


Те, як йде будівництво і на які потужності розрахований завод, безпосередньо на об’єкті дізнавався голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.


  • Комплектуючі вітчизняного виробництва – з Кременчуцького заводу. По якості вони не поступаються закордонним, але значно лояльніші в ціні. Потужність - до 1200 тонн асфальтобетону за світловий день, цього більш, ніж достатньо, аби працювати на об’єктах без збоїв. Свій завод у підрядника дозволяє прискорити темпи та знизити витрати на ремонті чи будівництві, пояснив начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко.


Нагадаємо, ТОВ «Автодор» минулого року вже працювало на об’єктах в Кіровоградській області і цьогоріч теж виграло тендер  на поточний середній ремонт ділянки дороги М-04, що свідчить про наміри й надалі співпрацювати зі Службою автодоріг.











1159Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: