Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/17/smittezvalische-bilja-znam-janki-vporjadkujut-do-20-travnja.htm
новини, 17 квітня 2018

Сміттєзвалище біля Знам’янки впорядкують до 20 травня


Під час апаратної наради голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко у черговий раз порушив питання про необхідність впорядкування сміттєзвалища, що розташоване біля Знам’янки. Він зауважив, що навіть узбіччя об’їзної дороги навколо міста засмічені побутовими відходами - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


Директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олександр Ковтунов повідомив, що минулого тижня на виконання його доручення було здійснено кілька виїздів на зазначений об’єкт. За їх результатами міською радою міста Знам’янки підготовлено екологічний запит до облдержадміністрації, по якому прийняте позитивне рішення щодо фінансування відповідних заходів. Він запевнив, що необхідні роботи будуть виконані протягом 20 робочих днів, зокрема, проведено обвалування та ущільнення території звалища, а також прибрано усі побутові відходи, що знаходяться за його межами.


Сергій Кузьменко визначив 20 травня, як крайній термін, до якого на міському сміттєзвалищі та прилеглій до нього території має бути наведений лад. Саме до цього часу дорожники області планують ввести в експлуатацію об’їзну дорогу навколо Знам’янки.


фото умовне - glavcom.ua

1219Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: