Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/29/u-kropivnitskomu-batki-doshkilnjat-zdiinjali-galas-cherez-harchuvannja-v-ditjachomu-sadochku-video-.htm
новини, 29 березня 2018

У Кропивницькому батьки дошкільнят здійняли галас через харчування в дитячому садочку (ВІДЕО)


У Кропивницькому батьки дошкільнят ледве не штурмом узяли кухнюдитсадка, у який ходять їхні діти. Дорослі нарікають на те, що діти повертаються додому голодними та хворими, йдеться в сюжеті Каналу 1+1 кореспондента ТСН Олени Шворак та Романа Круніча.


Батьки групи "Сонячко" прийшли під кухню із санкнижками, у бахілах, медичних рукавичках та гігієнічних шапочках. "Він приходить, він скаржиться, що він голодний. От учора він прийшов, каже: я їв тільки зранку. Це було несмачно, в мене болить животик. Ми платимо гроші, майже 500 гривень, а в мене дитина постійно голодна. Постійно оці кислі помідори", - нарікає мама Вікторія Хріненко.


Меню у дитячому садочку на сніданок, обід та вечерю ніби й непогане, але батьки кажуть, що цього всього діти насправді не отримують. Свої претензії вони висловлюють керівникові закладу, а вона з ними не погоджується. "Не всі у нас батьки незадоволені їжею. Свіженьке, смачне", - каже завідувач дитячого садка №21 Наталя Брояковська. Головний аргумент групи протесту – вареники, якими напередодні на обід годували дітей. "Це систематично готуються ці вареники. В такому вигляді вони завжди подаються. Правду дуже важко відстояти, за правду треба боротися і не боятися її говорити. За це я отримала догану, за це я була вчора звільнена", - розповіла вихователька Олена Ткаченко.


Фото саме цього наїдку, яке вихователька виклала в батьківську групу напередодні, і збурило мам. Уже надвечір жінку звільнили, однак завідувачка переконує, що вареники тут ні до чого. "Вихователь звільнена за порушення трудової дисципліни, за систематичне невиконання своїх посадових обов‘язків", - пояснила вона. У бунтівний дитсадок тим часом із новинами приїжджає начальник міського управління освіти – вона твердить, що виховательку на роботі поновили. "Вона працює, але управління освіти створює комісію і буде по кожному факту, заявленому з кожної сторонни, розбиратися", - пообіцяла Лариса Костенко. До комісії чиновники мають намір включити батьків з усіх груп, щоб разом контролювати, чим же насправді годують дітей і чи є підстави для обурення.



2886Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: