Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/19/vid-onlain-reestru-tvarin-do-miskogo-pritulku-strizhakov-prezentuvav-peredovu-programu.htm
новини, 19 лютого 2018

Від онлайн-реєстру тварин до міського притулку: Стрижаков презентував передову програму


Громадський діяч Артем Стрижаков презентував програму поводження з домашніми та безпритульними тваринами у м. Кіровоград


на ‎2018-2022 роки. Програма розроблена Муніципальним бюро Стрижакова з урахуванням успішного досвіду інших міст, зокрема, Львова, Житомира. «Ми розробили і надаємо владі програму конкретних дій. Вона вирішить проблему з безпритульними собаками, яка сьогодні неконтрольована. 


Програма об'ємна, комплексна, в ній детально прописані покрокові дії – від впровадження міського онлайн-реєстру тварин до створення міського притулку. Прошу взяти її в роботу або запропонувати щось краще, не можна залишати людей з проблемою сама на сам», - виступив Артем Стрижаков. 


За інформацією, програма передбачає наступне: - загальноміський реєстр тварин, підключений до європейських онлайн-систем. Чіпування та кліпсування тварин; - міський притулок для тварин із сертифікованими пунктами стерилізації, вакцинації та центром діагностики; - вилов та стерилізація безпритульних тварин, ліквідація кормових баз; - облаштовані майданчики для вигулу домашніх тварин та спеціалізована тренувальна база; - кремація для безпритульних і кладовище для домашніх тварин.


            

1213Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: